Formatia FCSB a invins Dinamo, scor 1-0 (1-0), in derbiul din etapa a XII-a a Ligii I, disputat pe Arena Nationala. Unicul gol al meciului a fost marcat de Momcilovici, in minutul 31. Budescu (FCSB) a ratat un penalti, in minutul 76.

Minutul 31 - 1-0: Momcilovici a impins cu piciorul mingea in poarta din trei metri dupa un corner executat de Man;

In minutul 42, Mahlanagu a nimerit bara laterala a portii aparate de Nita, cu o minge sutata de la peste 25 de metri;

In minutul 75 , Ovidiu Popescu a fost faultat in careu de Romera, iar Budescu a ratat in minutul urmator lovitura de la 11 metri.

Cartonase galbene: Coman '25, Balasa '34, Benzar 45+1, Ov Popescu '73

Au evoluat urmatoarele echipe:

FCSB: Fl. Nita – Benzar, Planici, Balasa, Momcilovic – Nedelcu, Ov. Popescu – Man (Teixeira '85), Budescu, Fl. Coman (Fl. Tanase '64) – Alibec (Gnohere '46). Antrenor: Nicolae Dica

Dinamo: Penedo – Romera, Nedelcearu, Katsikas, St. Filip (I. Gheorghe '66) – Mahlangu, P. Anton – Hanca (Oliva '58), Nascimento (Bokila '58), Salomao – Nemec. Antrenor: Vasile Miriuta

Meciul a fost arbitrat de Istvan Kovacs, ajutat de Ovidiu Artene si Vasile Marinescu, in timp ce rezerva a fost George Radulescu.

La aceasta partida care a avut loc pe Arena Nationala au asistat 27.325 de spectatori.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.