Sport 29 August 2017 09:57
Simona Halep a parasit inca din primul tur US Open, ultimul Grand Slam al anului, dupa ce a fost invinsa de Maria Sarapova, scor 6-4, 4-6, 6-3.

Simona Halep a pierdut pentru a saptea oara in fata rusoaicei.

Prezenta in primul tur la US Open este recompensata cu un cec in valoare de 50.000 de dolari si cu 10 puncte WTA.

La editia trecuta, Simona a ajuns pana in sferturi, cand a fost eliminata de Serena Williams, iar in 2015 s-a calificat in semifinale, cea mai buna performanta a sa la US Open, noteaza stirileprotv.ro.

"Sunt trista ca am pierdut. Dar cred ca am dat totul. Ea a fost mai buna. A servit mai bine astazi. Serviciul meu a fost foarte slab astazi. A fost foarte, foarte greu, nu ca un meci din primele tururi. Dar asta a fost tragerea, nu pot spune nimic mai mult, asta este. Este vorba de noroc, iar pentru primul a fost un meci greu. Dar totusi cred ca am jucat bine, iar ea a jucat foarte bine. A fost un meci bun. Eu nu am fost in meci, nu stiu de ce. Poate pentru ca era seara. Mereu e altceva. Nu m-am antrenat seara. Dar acestea sunt scuze. Cred ca este o victorie mare pentru Maria, a fost departe de teren atatea luni, acum revine, simte ca poate juca bine si este foarte fericita", a declarat Halep dupa meci, citata de digisport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.