Sport 19 August 2017 12:00
Simona Halep a explicat dupa meciul pe care l-a castigat in fata Johannei Konta motivul pentru care a avut dificultati in a incheia partida.
"Amandoua am jucat bine. Am fost din nou foarte aproape sa inchei mai repede setul secund, dar cred ca am fost un pic prea nervoasa. Ma bucur insa de acest moment, cred ca am dat tot ce am avut. A fost o placere sa joc in fata voastra si va multumesc pentru atmosfera frumoasa. In tie-break, mi-am spus ca am fost in aceeasi situatie cu cateva saptamani in urma si am vrut sa intru mai decisa si sa fiu agresiva cum am fost tot meciul. Cred ca am facut-o bine daca am terminat tie-break-ul atat de rapid.

Am jucat cu Sloane in urma cu doua saptamani, am castigat acel meci, dar nu a fost usor. Stiu ca este o adversara dificila, foarte puternica. O sa fie o mare provocare. Dar vreau sa revin si sa joc pe acest teren, unde m-am simtit foarte bine si, cu siguranta, o sa dau tot ce am mai bun"
, a spus Simona Halep, citata de prosport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.