Sport 17 August 2017 18:11
Ilie Nastase a facut apel la suspendarea primita din partea ITF de peste trei ani in urma comportamentului pe care l-a avut la la intalnirea de Fed Cup Romania - Marea Britanie, din luna aprilie.

O instanta independenta va analiza apelul fostului tenismen, scrie libertatea.ro.

Federatia Internationala de Tenis (ITF) a anuntat pe 21 iulie ca Ilie Nastase a fost suspendat pana la 31 decembrie 2020 si amendat cu 10.000 de dolari.

In plus, Ilie Nastase nu va avea acces si nu va primi acreditare la competitiile ITF pe echipe pana la 31 decembrie 2018. Nastase va putea avea insa acces la turneele de Grand Slam, deoarece acestea nu sunt sub jurisdictia ITF.

In luna aprilie, ITF l-a suspendat provizoriu pe Ilie Nastase ca urmare a comportamentului pe care acesta l-a avut la intalnirea de Fed Cup Romania - Marea Britanie.

Ilie Nastase a injurat pe toata lumea, arbitri, adversare, ziaristi, la meciul Sorana Cirstea - Johanna Konta, din aprilie, de la Mamaia. Nastase s-a enervat pentru faptul ca jucatoarea britanica era tot timpul deranjata de ce se intampla pe teren si in tribune, in timpul evolutiei ei. El i-a reprosat situatia arbitrului de scaun, pe un ton nepotrivit. Oficialul l-a chemat pe arbitrul principal, elvetianul Andreas Egli, care l-a trimis la vestiare pe fostul tenisman.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.