Sport 8 August 2017 18:02
In calitatea sa de director general al clubului de fotbal Dinamo Bucuresti, Adrian Mutu solicita o intalnire cu ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, pentru a lamuri problema legata de stadionul din soseaua Stefan cel Mare.  

"In calitate de director general al lui Dinamo, dar si in calitate de iubitor al fotbalului romanesc, eu, Adrian Mutu, ii solicit o intrevedere doamnei ministru Carmen Dan, in care imi doresc sa lamurim problema stadionului din Ștefan cel Mare" , a afirmat Mutu, prin intermediul unui comunicat, noteaza agerpres.ro.

Directorul general al clubului Dinamo isi arata ingrijorarea cu privire la faptul ca brandul este "lasat sa moara": "Intr-o perioada in care vad ca se fac eforturi si investitii enorme pentru a se salva unele branduri fotbalistice, mi se da impresia ca brandul Dinamo este lasat sa moara. O echipa cu blazon, cu suporteri si cu istorie, precum Dinamo, nu poate supravietui fara un stadion nou, in conditiile in care celelalte arene reprezentative din Bucuresti vor fi renovate, iar cele din Ploiesti, Cluj, Craiova sau Targu Jiu s-au construit deja sau sunt in curs de finalizare. Avand in vedere ca toata investitia ar veni din partea CNI, iar arena ar deveni un bun al statului, situatia mi se pare ca este cu atat mai dramatica. Fiind demult trecut cel de-al doisprezecelea ceas, cred ca e o ultima ocazie sa fiu lamurit si eu, dar si suporterii dinamovisti si toti iubitorii de fotbal, daca se face stadion si daca nu, de ce nu. Simplu si pe intelesul tuturor".

Conducatorii clubului Dinamo nu au avut acces in zona lojelor la meciul de luni, cu Gaz Metan Medias. Initiativa a fost a lui Nicolae Badea, care nu le-a pus la dispozitie nici parcare.

Nicolae Badea detine lojele, in timp ce Clubul Sportiv Dinamo are in posesie pista de atletism si suprafata de joc. Acesta este motivul pentru care stadionul Dinamo risca sa nu intre in procesul de modernizare pentru EURO 2020.

In consecinta, Adrian Mutu solicita o intalnire cu ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, care a subliniat ca singura solutie pentru realizarea investitiei o reprezinta cedarea de catre ACS FC Dinamo Bucuresti, condusa de Nicolae Badea, tuturor sarcinilor care graviteaza in jurul stadionului Dinamo, in prezent, dar si in viitor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.