Sport 11 Iulie 2017 12:32
Simona Halep sustine ca nu se gandeste la locul I mondial, pe care l-ar putea obtine in cazul in care se califica in semifinalele turneului de Grand Slam de la Wimbledon.

"Stiam ca va fi greu, a jucat foarte bine, iar eu mi-am ridicat nivelul de joc in setul doi. Ma bucur ca am reusit sa castig contra ei, nu este deloc confortabila. Nu va fi usor cu Konta, are publicul alaturi de ea, ma astept la o mare lupta, fiecare va lupta pentru sansa de a ajunge in semifinale.

Imi doresc sa joc bine. Nu conteaza ca sunt aproape de locul 1, am mai fost in situatia aceasta, trebuie sa castig acest loc, pe mine ma intereseaza doar sa castig urmatorul meci", a declarat Simona Halep, citata de stirileprotv.ro.

Simona Halep va juca marti cu Johanna Konta, care o conduce pe jucatoarea din Constanta, scor 2-0, la intalnirile directe, scrie digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.