Sport 6 Iulie 2017 11:56
Simona Halep a repurtat o victorie in fata jucatoarei din Brazilia, Beatriz Hadad Maia, scor 7-5, 6-3, calificandu-se in turul al treilea la Wimbledon.

In primul set, jucatoarea din Constanta a salvat mingi de break in momente-cheie, reusind sa se inpuna in final, in timp ce in in cel de-al doilea a fost mai stapana pe ea.

Pentru calificarea in turul al treilea, romanca si-a asigurat un cec in valoare de 90 de mii de lire sterline si 130 de puncte in clasamentul WTA, scrie ziare.com.

In faza urmatoare o va intalni pe chinezoaica Shuai Peng.

"Nu m-am panicat deloc. Am asteptat sa simt ritmul jocului, deoarece stiam ca adversara loveste tare. Stiam ca trebuie sa o imping in spatele terenului, sa dau multe mingi inapoi. Apoi a fost mai usor sa deschid terenul, sa lovesc mai tare si sa intru mai mult in teren. Cred ca a fost un meci foarte bun. Fiecare moment a fost important in acest meci. A fost si un meci mental, asa ca a fost nevoie sa raman calma", a declarata Halep la sfarsitul meciului, potrivit hotnews.ro, care citeaza wtatennis.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.