Sport 5 Iulie 2017 16:56
Primaria din Timisoara vrea sa construiasca un stadion de lux, o arena moderna, care sa inlocuiasca stadionul "Dan Paltinisanu". 

Reprezentantii primariei au depus deja dosarul la Compania Nationala de Investitii si spera sa primeasca un aviz favorabil.

"Acest proiect este pe lista sinteza cu obiective de investitii la Compania Nationala de Investitii. Speram sa faca si pasul urmator, sa ajunga sa fie finantat pentru elaborarea studiului de fezabilitate si a proiectului tehnic cu detaliile de executie" a declarat primarul orasului Timisoara, Nicolae Robu, potrivit Ziare.com.

Nu se cunosc inca detalii despre pret, dar noul stadion va urma modelul celui din Craiova, care a costat in jur de 50 de milioane de euro.

Actualul stadion "Dan Paltinisanu" a fost construit in anul 1963 si este folosit, in prezent, de ACS si ASU Poli Timisoara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.