Sport 4 Iulie 2017 12:19
Primaria orasului Rasnov organizeaza evenimentul "Ziua Portilor Deschise la Cetatea Rasnov" pentru a celebra "noua ani de cand cetatea a fost recuperata de la fostul proprietar si a intrat in administrarea autoritatilor locale rasnovene". Obiectivul turistic poate fi vizitat gratuit. 

"Marti se implinesc noua ani de cand cetatea a fost recuperata de la fostul proprietar si a intrat in administrarea autoritatilor locale rasnovene. Turistii care se vor afla marti la Rasnov vor putea vizita gratuit obiectivul turistic, in cadrul evenimentului "Ziua Portilor Deschise la Cetatea Rasnov", a declarat recent primarul orasului, Liviu Butnariu, intr-o conferinta de presa, noteaza agerpres.ro.

Potrivit sursei citate, pana la jumatatea lunii iunie, Cetatea Rasnov a fost vizitata de 126.500 de turisti. Numarul creste in fiecare luna. Numai luna trecuta au vizitat cetatea 53.432 de turisti. Cel mai mare numar se inregistreaza, in general, in lunile iulie, august si prima jumatate din septembrie, cand au loc festivaluri si manifestari culturale.

Dupa Castelul Bran, Cetatea Rasnov este cel mai vizitat obiectiv turistic din judet, inregistrand in 2016 un numar de 406.000 de turisti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.