Sport 2 Iulie 2017 12:35
Starul argentinian Lionel Messi si partenera sa Antonela Roccuzzo s-au casatorit in prezenta a 260 de invitati, insa pe lista nu s-a regasit si Diego Maradona.

In ciuda acestui fapt, fostul mare fotbalist care l-a si antrenat pe Messi pentru scurt timp la nationala Argentinei, a subliniat ca nu este suparat pe el, noteaza ziare.com.

"L-am felicitat pe Messi. Stie cat de mult il iubesc. Invitatia mea la nunta s-a pierdut pe undeva, dar atitudinea mea fata de Messi nu se va schimba din acest motiv. Este un sportiv excelent si un baiat de treaba", a spus Maradona citat de digisport.ro.

Printre vedetele fotbalului si muzicii participante la eveniment s-au numarat insa Neymar, Luis Suarez, Carles Puyol, Xavi Hernandez, Gerard Pique, Sergio Aguero, Javier Mascherano, Shakira, Angel Di Maria, Marcos Rojo, Pablo Zabaleta, Gonzalo Higuain si Samuel Eto'o.

Lionel Messi si Antonela Roccuzzo sunt impreuna din 2008. Fotbalistul si partenera sa au doi copii: Thiago - 4 ani si Mateo - un an, ambii fiind nascuti la Barcelona.

Citeste si: [Foto] [Video] Leo Messi si Antonela Roccuzzo s-au casatorit in prezenta a 260 de invitati


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.