Blue Air va inchiria, de asemenea, alte 12 aparate de acest fel, de la Air Lease Corporation, partenerul cu care a inceput colaborare, de anul acesta. Anuntul a fost facut in cadrul Paris Air Show 2017, cel mai mare eveniment din industria aeronautica mondiala.

In prezent, Blue Air opereaza cu 29 de aeronave Boeing 737.

"Sustinuti de parteneriatul cu Boeing, Blue Air are o lunga si bogata istorie in operarea celui mai vandut model de avion scurt/mediu-curier, Boeing 737. Comanda plasata catre Boeing, cat si aeronavele aditionale contractate de la partenerul nostru strategic Air Lease Corporation, urca la 20 de aeronave ultra-moderne angajamentul pe care Blue Air il ia in interesul sigurantei, confortului pasagerilor companiei, dar si a protejarii mediului inconjurator”, a declarat directorul general al Blue Air, Gheorghe Racaru, potrivit stirileprotv.ro.

Acesta completeaza prin a spune ca acest model va permite companiei sa zboare spre destinatii noi si pe distante mai mari.

”737 MAX este avionul care a inregistrat cele mai rapide vanzari din istoria companiei Boeing, acumuland peste 3.700 de comenzi, de la 87 de clienti din intreaga lume”, a precizat compania Blue Air.