Sport 9 Iunie 2017 10:08
Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 2 a reactionat in urma calificarii pentru a doua oara in cariera in finala French Open, dupa ce a invins-o, joi, cu scorul de 6-4, 3-6, 6-3, pe Karolina Pliskova din Cehia, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2.
"Este minunat sa fiu iarasi in finala la Roland Garros, este turneul meu favorit, a trebuit sa ma misc mult, sa o imping mai mult. A fost terenul mai lent azi, pe hard am castigat contra ei, am avut emotii, stiam ca trebuie sa ma misc mult. Nu voi face nimic special maine, ma moi relaxa. Ostapenko este o adversara puternica, nu are nimic de pierdut, nici eu, asa ca voi da totul. Mi-am controlat bine nervii si am rezistat la final

Este incredibil, un sentiment urias. Am uitat ce s-a intamplat ieri. A fost greu sa joc impotriva Karolinei. Sper sa joc mai bine in finala decat ultima oara. Voi juca impotriva unui adversar tanar.", a declarat jucatoarea din Constanta la finalul meciului, citata de digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.