Sport 9 Mai 2017 08:32
Fundasul Cristian Sapunaru i-a raspuns oficialului FCSB Helmuth Duckadam, care a afirmase despre el ca nu si-a aparat corect sansele in meciurile cu FC Viitorul. "Vorbeste mult si prost. Sa-si vada de echipa lui", i-a recomandat Sapunaru.

"Nu sunt in masura sa comentez arbitrajul. Nu ma intereseaza cine va fi campioana. Sa nu-mi pronunte numele meu, pentru ca vorbeste mult si prost. Ii transmit sa vada de echipa lui si apoi sa discutam. Vor pleca de la Astra 13 sau 14 jucatori, vor aduce antrenor nou, cel putin asa cred. Noi am aratat putin din ceea ce trebuia sa aratam. Eu personal nu m-am dat la o parte din fata niciunei echipe. Cu atat mai putin colegii mei, am intrat la fiecare meci sa castigam, chiar daca nu am reusit si la inceput am avut un meci egal si trei infrangeri Ii amintesc domnului Duckadam ca si la meciul cu Steaua am dat pe langa ea si nu a mai spus nimic ca a fost blat, cum a spus la meciul cu Viitorul", a declarat Sapunaru, la Digi Sport.

Aflat in studio, Duckadam a afirmat ca nu l-a acuzat de blat pe Sapunaru: "Nu l-am acuzat pe Sapunaru de nimic. Am zis ca dupa cele doua jocuri cu Viitorul poti sa pui niste intrebari. Adica un fundas la experienta lui, in aceste doua jocuri, si-a dat doua autogoluri si a facut un penalti foarte usor. Atat am spus."

Formatia FCSB a invins, luni seara, in deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Astra Giurgiu, in ultimul meci al etapei a noua din play-off-ul Ligii I, si, inaintea rundei care va decide campioana, este lider in clasament, la egalitate de puncte cu FC Viitorul. Si a treia clasata, Dinamo, are sanse la titlu, diferenta dintre aceasta si primele formatii din ierarhie fiind de doua puncte.

La Giurgiu, golul a fost marcat de Gnohere '12, relateaza News.ro.

Cu o etapa inainte de finalul play-off-ului, in care se va decide campioana, FCSB si FC Viitorul au cate 41 de puncte, iar Dinamo are 39.

In ultima etapa vor avea loc meciurile Dinamo - Astra, FCSB - CSU Craiova si FC Viitorul - CFR Cluj, sambata, de la aceeasi ora, 20.00.

FC Viitorul este singura echipa care depinde doar de ea in aceasta lupta in trei. Daca va obtine o victorie in ultima etapa, devine campioana Romaniei, in premiera.

Citeste si:
Mai poate fi oprită FCSB? Situație fără precedent în noul format al...
Mai poate fi oprită FCSB?...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.