Sport 22 Aprilie 2017 12:16
Romania a intalnit Marea Britanie, pe teren propriu, in barajul pentru mentinerea/retrogradarea in/din Grupa a II-a Mondiala a Cupei Federatiei, informeaza digi24.ro.

Update 15:59 - Johanna Konta a invins-o pe Johanna Konta, scor 6-2, 6-3.

Update 15:30
- Incidente la Fed Cup. Meciul Johanna Konta- Sorana Cirstea a fost intrerupt in mai multe ocazii. Ilie Nastase a fost trimis la vestiare, intrucat i-ar fi spus ceva arbitrului de scaun, decizia fiind luata si de arbitrul principal. Apoi meciul a fost inrerupt cand Konta a inceput sa planga pe teren dupa ce i-ar fi fost strigat ceva din tribuna.

Simona Halep a facut apel la calm pentru a nu risca desclificarea, noteaza ziare.com.

Update 14.20-
Simona Halep a invins-o pe Heather Watson in doua seturi, scor 6-4, 6-1, castigand primul punct pentru Romania. Meciul a durat 69 de minute.

Din pricina unor probleme medicale, Irina Begu nu va putea performa astazi, Sorana Cirstea fiind cea care va reprezenta Romania in cel de-al doilea meci.

"Irina este bine, dar dimineata a observat o contractura usoara si, dupa ce am discutat cu totii, domnul Nastase si Alina Tecsor au hotarat sa o menajeze, nu este la 100%, si sa ii dea sansa Soranei sa evolueze astazi. Sunt sanse bune ca Irina sa evolueze maine", a declarat antrenorul Artemon Apostu-Efremov, la TV Digi Sport, citat de gsp.ro.

De asemenea, din cauza conditiilor meteo, meciul dintre Simona Halep şi Heather Watson, programat initial pentru sambata la ora 11.00 a fost mutat la ora 12.00.

Astfel, potrivit sport.ro, programul intalnirilor este urmatorul:

12:00 Simona Halep - Heather Watson
14:00 Sorana Carstea - Johanna Conta


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.