Americanii Frances Tiafoe, locul 87 ATP, si Mitchell Krueger, locul 182 ATP, jucau in primul tur la ATP Challenger Tour Sarasota din Florida (premii de 100.000 de dolari). In momentul in care se pregatea sa serveasca in mijlocul setului secund, Tiafoe s-a oprit deoarece auzea niste sunete care insemnau un singur lucru - un cuplu facea amor. Femeia se manifesta atat de puternic incat gemetele ei se auzeau pe teren, distragand atentia celor doi jucatori.

Dupa ce au incercat sa-si vada de treaba lor in gemetele femeii, Tiafoe a strigat: "Nu poate fi atat de bun".

Initial, comentatorul meciului Mike Cation a crezut ca un spectator a uitat sa inchida volumul telefonului in timp ce se uita la un filmulet, scrie News.ro.

“Este tare ciudat. Nu stiu cine a pus asta, dar telefonul cuiva merge... si se uita la un film pentru adulti", a spus Cation.

Deoarece gemetele continuau, Cation a realizat ca nu este vorba de filmulet pe un telefon mobil: "Nu, nu este un telefon, se aude de la apartamentul de peste lac. Dumnezeule mare!".

Dupa meci, Cation a scris pe Twitter: "Salutari cuplului din apartamentul cu ferestre deschise de vizavi! Se pare ca v-ati simtit bine".

"Tiafoe a castigat meciul cu scorul de 6-3, 6-2, dar este clar ca cei doi din apropiere au fost castigatorii noptii", a scris nydailynews.com.