Sport 5 Aprilie 2017 15:54
Fostul presedinte Traian Basescu se implica in scandalul actual dintre CSA Steaua Bucuresti si clubul finantat de Gigi Becali, sustinand ca in fotbalul profesionist nu poate exista un club departamental, scrie prosport.ro. Pentru acest lucru, fostul sef de stat le-ar imputina stelele de pe umar generalilor.

"Greu de inteles ce vor generalii

Armata a declansat un razboi crancen in justitie cu Gigi Becali si echipa lui de fotbal. Obiectivul declarat fiind acela de a infiinta o noua echipa a armatei care sa recupereze gloria din vremea CCA-ului lui Voinescu, Toma, Constantin, Apolzan, Sorin Avram, Pavlovici, Cacoveanu sau Creiniceanu si a Stelei lui Duckadam, Lacatus, Belodedici, Piturca, Boloni, Iovan, Bumbescu, Balan, Majearu, Balint sau Iordanescu.

Si care ar fi obiectivul? O noua echipa departamentala? Asta nu se poate in fotbalul profesionist.

Cred cumva generalii ca vor mai putea transfera fotbalisti prin incorporare sau dandu-le grade militare la apelul de seara? Nici asta nu se mai poate.

Pana una alta, ce au reusit generalii a fost sa stearga din fotbalul european numele respectat si de traditie “Steaua Bucuresti”. Pentru isprava asta eu v-as cam imputina stelele de pe umeri domnilor generali.

Oare nu se gaseste un om lucid (Seful Statului Major al Armatei sau Ministrul Apararii) care sa le spuna generalilor rosi de pasiunea reinfiintarii unei echipe de fotbal ca problemele lor sunt legate apararea tarii, de dotarea armatei, de situatia trupelor din Afganistan, de situatia de securitate din Marea Neagra sau de la frontiera de Nord si de Est?

Armata trebuie sa inteleaga faptul ca fotbalul bugetar s-a incheiat si ca fotbalul de performanta a devenit o afacere privata. A… Nu va place farfaraua Gigi Becali? Nici mie, dar asta este alta socoteala… pana una alta, el finanteaza echipa din banii lui si nu de la bugetul de stat", a scris Traian Basescu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.