Tehnicianul considera ca "centralul" a dezavantajat echipa sa printr-o serie de decizii judecate numai in defavoarea campioanei.

"Si Barcelona mai pierde. Am jucat impotriva unei echipe bune. Sa ne spuna domnul Craciunescu daca a fost gol valabil, incepeam cu 1-0 si se juca altfel. Nu e o faza grea, am vazut-o de sapte ori la televizor. E o faza foarte, foarte, foarte, foarte, foarte usoara. Ii felicit pe cei de la Viitorul, dar altfel era evolutia daca plecam cu avantaj. E o faza banala pentru un tusier de valoarea lui Ghinguleac.

Nu mai zic de Tiru, ca trebuia sa primeasca galben la faza de penalti. E cartonas cat casa. Nu mai avea galben Tiru, dar juca altfel in a doua repriza. E fundas central, conta. Nu a fost penalti nici la Sapunaru, sunt deja prea multe greseli. Nu a influentat, ca s-a ratat, dar sunt erori impardonabile. Mai am o luna de antrenat in Romania, plec cu fruntea sus. Dar sa va spun ceva: arbitrajul romanesc in momentul de fata e mult sub jocurile practicate in play-off", a spus Sumudica la Digi Sport.

Astra a fost invinsa acasa de Viitorul lui Hagi, scor 2-1, la capatul unei partide in care cele doua echipe au ratat trei lovituri de la 11 metri, scrie Ziare.com.