Sport 3 Aprilie 2017 08:14
Tehnicianul Laurentiu Reghecampf a declarat, duminica seara, dupa derbiul cu Dinamo, scor 2-1, ca pentru el nu este o sarbatoare, deoarece FCSB nu a facut nimic special. El a mentionat ca vrea sa ii faca pe jucatori sa inteleaga ca doar cu o asemenea atitudine pot castiga meciuri.

"Cea mai importanta a fost atitudinea jucatorilor, pe care nu am avut-o la meciul cu Viitorul. Am avut initiativa din primul minut si asta mi-a placut. Apoi ne-am mai retras un pic si le-am dat posibilitatea sa vina mai aproape de poarta noastra. Pentru mine nu este o sarbatoare, pentru ca nu am facut nimic special, nu am facut altceva decat sa castigam un meci cu Dinamo. Eu vreau sa-i fac sa inteleaga pe jucatori ca doar cu o asemenea atitudine putem castiga meciuri. E ingrijorator ca luam goluri din faze fixe", a spus Reghecampf.

Tehnicianul este de parere ca Mihai Pintilii a fost eliminat foarte usor. "Pintilii e o pierdere mare pentru noi", a adaugat el.

Intrebat daca si-ar fi dat demisia in cazul unui esec in derbiul cu Dinamo, Reghecampf a raspuns: "Nu glumisem, era adevarat. Acum glumesc, a fost doar sa-i motivez pe jucatori".

Formatia FCSB a invins Dinamo, duminica seara, pe Arena Nationala, scor 2-1, intr-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii I, in care cele doua echipe au avut cate un jucator eliminat si jocul a fost intrerupt pentru scurt timp de doua ori din cauza suporterilor care au intrat pe teren.

Golurile invingatorilor au fost marcate de Alibec '10 si Boldrin '75, in timp ce pentru oaspeti a inscris Nemec, in minutul 57, informeaza News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.