Antrenorul Marius Sumudica a declarat, luni, ca este singurul angajat al clubului Astra Giurgiu care nu si-a primit restantele financiare, in urma unei decizii a patronului Ioan Niculae si a presedintelui Petre Buduru.
"Toata echipa a fost platita, li s-au platit si primele din UEFA, inclusiv stafului meu, singurul care nu am primit nici macar un euro din ce a venit de la UEFA acum sunt eu. Nu e niciun fel de problema. Am incercat sa-i daun un telefon patronului acum vreo doua saptamani, dar nu mi-a raspuns. Eu cred ca tot ce se intampla acum la echipa poate sa dauneze atmosferei. Aceasta echipa numai printr-o atmosfera buna a facut rezultatele pe care le-am realizat. Exista cai legale prin care pot ataca clubul, o sa ma adresez cu avocatul meu, comisiilor si o sa-mi iau banii la comisii. Imi vad de treaba, antrenez echipa, dar este umilitor. Daca existau probleme financiare si nu erau platiti jucatorii si staful meu, nu m-ar fi deranjat. Dar atat timp cat sunt platiti toti, am inteles ca au primit banii si angajatii de la stadion, inclusiv decembrie, si sunt singurul om care nu-mi primesc banii mi se pare umilitor, dar mergem inainte. Am inteles ca asta e decizia domnului Nicolae si a domnului Buduru. Mai exista un proces, vor sa ma amendeze. Eu trebuie sa fiu limpede, sa pregatesc intrarea in play-off si calificarea cu Genk. Chiar am avea sanse sa ne calificam cu Genk daca ar fi o atmosfera mai buna", a declarat Sumudica, la Digi Sport citat de News.ro.

El a precizat ca nu va merge in Belgia sa urmareasca pe Genk, adversara din Liga Europa: "O sa vorbesc cu Mircea Rednic si va merge si un secund de-al meu. Eu nu merg, mi-e frica. Probabil ca trebuie sa fac vreo hartie sa nu lipsesc de la antrenamente. Nu mai fac niciun pas gresit. Pana in vara nu fac niciun pas gresit. Imi calculez tot ceea ce fac, vin cu o ora inainte la antrenament, respect programul in totalitate."


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.