Tatal sportivei chiliene Daniela Seguel, locul 233 mondial, a murit, sambata, dupa ce i s-a facut rau in tribuna in timpul finalei turneului ITF de la Santiago, in care juca fiica sa.
Jorge Seguel si-a pierdut cunostinta in timpul setului doi al finalei dintre Daniela Seguel si jucatoarea braziliana Paula Cristina Goncalves. Meciul a fost intrerupt, iar tatal sportivei chiliene a fost transportat la spital, unde s-a constatat decesul sau, informeaza News.ro.

Daniela Seguel a izbucnit in lacrimi pe teren, cand a vazut ca tatal sau este dus la spital, iar adversara sa a incercat sa o consoleze. Arbitrul a cerut ca jocul sa continue, in momentul intreruperii scorul fiind 6-4, 2-1 pentru Goncalves. Seguel nu a mai putut insa sa joace pana la final si a abandonat la scorul de 4-4 in setul doi.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.