Septuplul campion mondial la Formula 1, Michael Schumacher, va fi prezent in social-media, dupa ce si-a lansat conturi oficiale de Facebook si Instagram.

In ciuda faptului ca nu s-au inregistrat progrese vizibile in ceea ce priveste starea de sanatate in urma accidentului suferit la schi, sportivul a devenit activ pe retelele de socializare.

De postarile de pe cele mai folosite site-uri de socializare la nivel mondial se va ocupa managerul fostului pilot german, Sabine Kehm. Aceasta a adaugat ca ulterior va fi creat si un cont de Twitter, potrivit antena3.ro.

Se urmareste ca prin intermediul acestor portaluri sa se ofere informatii cu privire la modul in care va evolua starea sanatatii neamtului, noteaza gsp.ro.

Prima postare de pe cele doua retele de socializare constituie o scurta descriere a principalelor obiective din social-media: "Ne place sa impartasim amintiri cu voi si ce inceput mai bun poate fi decat aniversarea primului titlu castigat de Michael? Din 13 noiembrie acesta va fi locul de intalnire, in care vom schimba impresii si vom sarbatori realizarile lui Michael, ca un gest de multumire pentru toti fanii minunati".


La 29 decembrie 2013, fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, in statiunea franceza Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble dupa ce a suferit un traumatism cranian sever si o hemoragie cerebrala. Pana la 16 iunie 2014, Schumacher a fost in coma. El a fost transferat la 18 iunie la o unitate medicala de specialitate din Lausanne, iar la 9 septembrie a fost externat si mutat la locuinta sa din localitatea elvetiana Gland.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.