Tehnicianul Ioan Andone a declarat, sambata seara, ca Dinamo a obtinut un succes extrem de importanta cu Poli Timisoara, scor 2-1, in Liga I, apreciind ca victoriile sunt mai frumoase atunci cand vin "in suferinta".

"Am aratat putina teama pe final. Si-au creat ocazii, dar starea terenului nu ne-a permis sa aratam o calitate. Trebuie sa suferim, dar victoriile sunt frumoase cand suferi. Ovidiu Hategan a arbitrat bine, nu am ce zice. Cred ca nu e bine sa tot comentam arbitrajul, ni-i facem si dusmani si nu e bine. Putem mult mai bine, aratam ca o echipa omogena, dar mai facem greseli. Valoarea lotului e de primele doua locuri", a declarat Andone.

Echipa Dinamo Bucuresti a invins, sambata, in deplasare, cu scorul de 2-1 (1-0), formatia Poli Timisoara, intr-un meci din etapa a XV-a a Ligii I, si a urcat pe locul cinci in clasament.

Golurile invingatorilor au fost marcate de Nedelcearu '25 si Marici '57, in timp ce pentru gazde a inscris Doman, in minutul 65, din penalti, transmite News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.