Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 4 mondial, a fost preferata fanilor la sondajul de opinie de pe site-ul WTA cu privire la cele mai frumoase lovituri de la Turneul Campioanelor, romanca primind 69 la suta din voturi, informeaza wtatennis.com.

Halep a fost nominalizata pentru o lovitura de la meciul cu Dominika Cibulkova, pierdut cu scorul de 3-6, 6-7 (5), in Grupa Rosie a competitiei.

Au mai avut nominalizari castigatoarea turneului, Dominika Cibulkova - pentru faze de la meciurile cu Angelique Kerber (din prima zi a competitiei), Svetlana Kuznetova (semifinale) si Angelique Kerber (finala), Svetlana Kuznetova - pentru o lovitura de la meciul cu Agnieszka Radwanska din a doua zi a Turneului Campioanelor si una de la confruntarea cu Garbine Muguruza, din ziua a sasea, Madison Keys - pentru o lovitura de la meciul cu Dominika Cibulkova din ziua a treia si Karolina Pliskova - pentru o faza de la un meci cu Svetlana Kuznesova, din ziua a patra.

Rezultatul votului este urmatorul:

1. Simona Halep - ziua 5 (69%)

2. Svetlana Kuznetova - ziua 6 (10%)

3. Dominika Cibulkova - ziua 7 (7%)

4. Dominika Cibulkova - ziua 8 (6%)

5. Svetlana Kuznetova - ziua 2 (3%)

6. Madison Keys - ziua 3 (2%)

7. Dominika Cibulkova - ziua 1 (2%)

8. Karolina Pliskova - ziua 4 (1%).

Cele opt nominalizari au fost facute de wtatennis.com, iar castigatoarea a fost aleasa prin votul fanilor, precizeaza News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.