Stelian Dumitrache (22 de ani) fost junior la Paulesti, legitimat la AS Gageni, in liga B Prahova, a murit sambata seara in urma unui tragic accident de circulatie.

Tanarul a murit sambata seara, dupa ce a intrat cu masina intr-un copac, scrie libertatea.ro.

Accidentul a avut loc sambata seara, la iesirea din Plopeni spre Dumbravesti, barbatul pierzand controlul volanului, leziunile provocate de iesirea prin parbriz fiindu-i, din pacate, fatale.

Personalul medical ajuns la locul accidentului a incercat resuscitarea victimei, acelasi lucru fiind facut si de catre medicii de la Spitaul Judetean de Urgenta Ploiesti, dar tanarul nu a mai putut fi salvat.

Stelian este al doilea sportiv tanar care moare intr-un accident de circulatie in mai putin de o saptamana. Fosta atleta Cristina Bojan a murit joi seara in urma unui accident rutier produs miercuri seara, pe soseaua de centura a municipiului Oradea. Tanara era fosta iubita a lui Sica, fiul marelui fotbalist Ilie Dumitrescu.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.