Federatia Romana de Fotbal risca sa primeasca o amenda din partea UEFA pentru memoriul facut ca urmare a conditiilor in care s-a disputat meciul cu Kazahstan.

Fost membru al Comitetului Executiv al UEFA si presedinte al FRF, Mircea Sandu spune ca forul continental nu tolereaza astfel de gesturi.

Drept urmare, FRF a fost deja amendata de doua ori pentru ca a depus memorii la UEFA in mandatul lui Sandu.

"Eu am facut memorii cu Danemarca si cu Slovenia, si ne-am ales cu amenzi. Dar ce sa stie astia de acum?! Iar terenul din Astana e omologat, degeaba faci memoriu. E doar politica!", a spus Sandu pentru editia tiparita a cotidianului Gazeta Sporturilor.

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a anuntat, luni, ca forul pe care il conduce va face un memoriu la UEFA dupa cele intamplate in Kazahstan, in meciul din preliminariile pentru Cupa Mondiala din 2018.

FRF reclama arbitrajul ostil al portughezului De Sousa si faptul ca suprafata de joc a fost intr-o stare deplorabila.

Echipa nationala a Romaniei a terminat la egalitate, scor 0-0, cu Kazahstan, in etapa a treia a preliminariilor pentru Cupa Mondiala din 2018, scrie Ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.