Fostul pugilist Mike Tyson a declarat, joi, la Bucuresti, ca adora tenisul si ca inaintea lui Ilie Nastase acest sport era plictisitor. El a mai spus ca nu stie cine este Simona Halep, dar o cunoaste pe Nadia Comaneci si ca nu stie nimic despre cazul de dopaj al lui Lucian Bute, adaugand insa ca toti boxerii se dopeaza.

"Nastase este un tip foarte de treaba. Stiam cine era, nu il recunosteam fizic pentru ca ultima data cand l-am vazut era mult mai tanar. Dar cand si-a spus numele am reactionat: Esti Nasty? Stiu cine este Nasty. In America retinem mai mult numele decat chipurile. Numele raman mai mult in memorie decat chipurile. Era un tip excentric. Inainte tenisul era plictisitor, apoi a venit el cu energia lui. Iar apoi John McEnroe intr-un fel i-a copiat stilul. Eu ador tenisul, dar joc tenis oribil. Am o fiica de spapte ani care joaca foarte bine", a spus Tyson.

Intrebat daca stie cine este Simona Halep, fostul sportiv a raspuns: "Nu o stiu. Felicitari pentru locul pe care se afla in clasamentul mondial. Pun pariu ca fiica mea stie cine este. Fiica mea o adora pe Jankovici. Imi va spune cine este".

Mike Tyson a precizat ca dintre romanii celebri o cunoaste pe Nadia Comaneci si stie de primul 10 din gimnastica obtinut de romanca.

Referitor la cazul de dopaj al lui Lucian Bute, Tyson a precizat ca nu stie nimic. El a adaugat insa ca boxul este schimbat acum fata de cum era si ca toti pugilistii recurg la dopaj. "Este foarte dificil, e intr-o situatie dificila pentru ca toata lumea o face. Daca lupti si nu o faci e ca si cum ai fi un troglodit. Daca nu o faci unde ai fost? Te-ai ascuns sub o piatra, ceva? Unde ai fost? Toata lumea o face si el a fost prins, toata lumea face asta. Trebuie sa o faca pentru a fi competitiv. Asta este situatia", a afirmat Mike Tyson.

Tyson considera ca pentru a activa in box este nevoie de multa daruire, mai multa decat intr-o casnicie. "Daca te gandesti sa faci box, trebuie sa fii mai monogam decat intr-o casnicie. Nu poti sa inseli boxul. Daca inseli intr-o casnicie poti sa te impaci apoi cu partenera, boxul nu iarta atat de usor. Trebuie sa suferi mult. Trebuie sa te daruiesti mult. Si, ca in casnicie, cu cat iubesti mai mult, cu atat dureaza mai mult", a explicat el.

Citeste si:
Ashleigh Barty, viața după tenis: fostul lider mondial a devenit...
Ashleigh Barty, viața după...

Mike Tyson a precizat ca ii place fotbalul, echipele sale preferate fiind Benfica Lisabona si Manchester United, scrie News.ro.

Fostul pugilist se considera un norocos pentru cariera pe care a avut-o si banii castigati, dar se bucura ca nu mai boxeaza. "Toate meciurile din cariera mea au fost dificile. Chiar si daca erau meciuri foarte scurte, inainte de meci mintea imi juca feste si eram stresat. Ma bucur ca nu mai fac asta. Este foarte stresant. Eu am fost foarte norocos ca si atunci cand aveam o seara foarte proasta eram recompensat bine", a adaugat Tyson.

Fostul campion mondial al greilor se afla in vizita in Romania, in calitate de ambasador al bauturii energizante Black Energy, produs de compania poloneza Food Care.

"Ne-am dat seama ca nu vom gresi cu Mike Tyson ca imagine a acestui produs si sunt convins ca va avea acelasi succes si in Romania ca si in Polonia. Am fost sunat de catre propiretarul Red Bull pentru a vinde produsul, dar i-am spus ca fac acest lucru din pasiune, nu pentru bani si mi-a spus ca va astepta pana ma voi retrage. I-am raspuns ca fiica mea imi va continua munca. In cadrul companiei mai avem o directie, 4 Move, a carei imagine este Jose Mourinho, pe care speram de asemenea sa-l aducem in Romania”, a declarat, joi, in cadrul conferintei de presa de lansare a Black Energy, Wieslaw Wlodarski, presedintele companiei producatoare FoodCare.

Citeste si:
Ilie Năstase a fost prins băut la volan. Ce pedeapsă a primit...
Ilie Năstase a fost prins...

Mike Tyson, 50 de ani, este o legenda a boxului mondial si unul dintre cei mai mediatizati sportivi din intreaga lume. Cel mai tanar campion mondial al greilor, boxerul este prezent in arena sportiva si mass-media de peste 25 de ani. Mike a inregistrat primul sau mare succes in sportul profesionist in 1986, cand a devenit campion WBC. Un an mai tarziu, Tyson a devenit detinatorul centurilor WBC, WBO si IBF. El a castigat 44 din 58 de lupte prin knock-out, multe dintre ele din prima repriza.

Dupa ce si-a incheiat cariera profesionala, Mike Tyson a participat la galele de box organizate de World Wrestling Entertainment si a jucat in trei filme de lung metraj (Rocky Balboa, The Hangover si Hangover II). In 2011, Mike Tyson a intrat in Boxing Hall International of Fame, iar in aprilie 2012 in WWE Hall of Fame.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.