Monica Niculescu (locul 55 WTA) si Patricia Tig (locul 135 WTA) s-au calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului de la Seul, dupa victorii repurtate in fata jucatoarelor Anna Karolina Schmiedlova, respectiv Kirsten Flipkens, in timp ce Irina Begu a fost eliminata de Jana Cepelova.

Dupa o ora si 32 de minute, a cincea favorita, Monica Niculescu s-a impus in fata jucatoarei Anna Karolina Schmiedlova (Slovacia), scor 6-2, 6-2, noteaza telegrafonline.ro.

In aceeasi faza a competitiei a ajuns si Patricia Tig, care a invins-o in doua seturi pe belgianca Kirsten Flipkens, scor 6-4, 6-4, scrie libertatea.ro.

Pentru participarea pana in aceasta faza, romancele vor fi recompensate cu cate un cec in valoare de 5.900 de dolari si vor primi cate 60 de puncte in clasamentul WTA, potrivit ziare.com.

Irina Begu, insa, a fost invinsa de Jana Cepelova in trei seturi: 3-6, 6-4, 3-6, care se va intalni cu Monica Niculescu in semifinala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.