Familia lui Michael Schumacher a dat in judecata publicatia germana Bunte, care a scris la finalul anului trecut ca fostul pilot de Formula 1, aflat in convalescenta, dupa gravul accident suferit la schi in 2013, ar fi facut cativa pasi cu ajutorul persoanelor care il ingrijesc.

Avocatul Felix Damm a precizat in cadrul procesului ca fostul sportiv nu poate sta in picioare nici ajutat. Citand surse informate in privinta starii de sanatate a germanului, Bunte a scris cu ocazia Craciunului trecut ca Schumacher a facut cativa pasi. Informatia a fost dezmintita imediat de purtatorul de cuvant al septuplului campion mondial, Sabine Khem.

"Din nefericire, suntem nevoiti sa precizam ca informatia potrivit careia Michael se poate deplasa din nou este neadevarata. Asemenea speculatii sunt iresponsabile. Intimitatea lui este foarte importanta, data fiind seriozitatea ranilor suferite. Din nefericire, astfel de informatii ofera false sperante multor persoane implicate", a declarat atunci Khem, potrivit News.ro.

Ulterior, familia fostului pilot a dat in judecata publicatia si, in cadrul procesului de la Hamburg, avocatul Felix Damm a precizat ca fostul sportiv nu se poate misca si nici nu poate sta in picioare, informeaza BBC.

Potrivit motorsport.com, Bunte ar putea fi obligata sa plateasca despagubiri cuprinse intre 40.000 si 100.000 de euro. Un verdict in acest caz este asteptat luna viitoare.

Michael Schumacher, in varsta de 47 de ani, s-a ranit grav la cap dupa ce a cazut la schi, in decembrie 2013, iar multe luni a fost in coma. Dupa ce s-a trezit din coma, el a fost luat in ingrijire de specialisti in neurologie, iar in prezent se afla la locuinta sa din Gland (Elvetia). Familia lui Schumacher a oferit foarte putine informatii prinvind starea de sanatate a fostului pilot.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.