Echipele masculine de tenis ale Croatiei si Argentinei s-au calificat in finala editiei din acest an a Cupei Davis, in urma intalnirilor care au avut loc in weekend, in penultimul act al competitiei.
Cu Marin Cilic in mare forma, croatii au dispus cu 3-1 de Franta la Zadar, in timp ce Argentina s-a impus cu 3-2 in fata Marii Britanii, la Glasgow, Leonardo Mayer fiind cel care a adus punctul decisiv al sud-americanilor, dupa ce Juan Martin Del Potro reusise sa-l invinga in prima zi pe campionul olimpic en titre Andy Murray, luandu-si astfel revansa in fata acestuia dupa esecul din finala Jocurilor de la Rio, scrie Digisport.

Argentina, care nu a mai pierdut de 88 de ani in fata britanicilor, va disputa astfel a patra sa finala din ultimii 10 ani in Cupa Davis, cu speranta ca de aceasta data va reusi sa-si treaca in palmares si primul trofeu in aceasta competitie. Marea Britanie era detinatoarea trofeului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.