Fotbalistul brazilian Neymar vrea sa devina un cantaret pop de mare succes si a anuntat ca isi va lansa cariera muzicala pe 14 septembrie, informeaza contactmusic.com.

Sportivul in varsta de 24 de ani, care a devenit campion olimpic alaturi de colegii lui de la echipa nationala de fotbal a Braziliei la Rio 2016, si-a anuntat noul proiect, centrat pe pasiunea sa pentru muzica, prin intermediul unui mesaj publicat pe Twitter, weekendul trecut.

”Miercurea viitoare (14 septembrie 2016), imi incep cariera in muzica si voi lansa primul meu single pe Facebook”, a scris Neymar pe contul lui de Twitter, care este urmarit de peste 20 de milioane de admiratori (”followers”).

Starul brazilian, care joaca la echipa spaniola FC Barcelona, a precizat de asemenea viitorul lui nume sau de artist - Neymusico.

Celebrul fotbalist a inclus muzica de multe ori in cadrul aparitiilor sale publice si a promovat adeseori muzica pop braziliana pe retelele de socializare, informeaza News.ro.

El a si cantat de cateva ori alaturi de artisti brazilieni cunoscuti, precum Michel Telo, Gusttavo Lima, Joao Lucas & Marcelo, si a aparut in videoclipul piesei ”Pais do Futebol”, lansat de rapperul MC Guime.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.