Trofeul Ligi Campionilor isi incepe turneul european in Romania, urmand a fi expus, incepand de marti si pana la 18 septembrie, in Iasi, Bacau si Bucuresti.

In acest an, Trophy Tour vine cu un format nou - un muzeu de fotbal pe roti, un spatiu de distractie si excelenta sportiva pe doua etaje. La primul nivel, vizitatorii au posibilitatea de a juca un meci virtual impotriva legendelor UEFA, iar apoi pot urca la balconul special amenajat, unde se pot fotografia alaturi de marele Trofeu.

Fostul international francez Claude Makelele este ambasador oficial UEFA pentru UEFA Champions League Trophy Tour prezentat de UniCredit. Fostul fotbalist Miodrag Belodedici este ambasador oficial UniCredit pentru UEFA Champions League Trophy Tour. Cei doi vor fi disponibili pentru sesiuni de autografe in orasele in care va ajunge Trofeul, in prima parte a evenimentelor publice, informeaza News.ro.

Fanii fotbalului pot vedea trofeul in trei orase, in perioada 13-18 septembrie:

- In Iasi, la 13 septembrie, in fata Palatului Culturii, intre 12:30 si 20:00;

- In Bacau, la 14 septembrie, Strada Republicii 185 (in parcarea magazinului Dedeman), intre 15:00 si 22:00;

- In Bucuresti, in 17 septembrie, in piata George Enescu, intre 10:00 si 22:00 si in 18 septembrie, in Baneasa Shopping City (in zona fantanii interioare), intre 11:00 si 22:00.

Dupa oprirea din Romania, Trofeul UEFA Champions League va ajunge in Serbia, Bosnia Hertegovina, Croatia si Ungaria.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.