Simona Halep (locul 5 WTA) s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de Grand Slam de la US Open dupa ce a repurtat o victorie in fata jucatoarei din Spania, Carla Saurez Navarro, scor 6-2, 6-4. In urmatoarea faza o va intalni pe Serena Williams, numarul 1 mondial.

Simona Halep s-a impus in doua seturi intr-o ora si 38 de minute. Halep a inceput foarte bine primul set si a condus cu 3-0, dupa doua break-uri. In actul doi, chiar daca a fost egalata de Suarez, jucatoarea din Constanta a reusit sa obtina un avantaj la 5-3 si a castigat meciul, scrie zf.ro.

"Am vrut sa imi fac adversara sa alerge mai mult. In cel de-al doilea set am avut 5-3, dar breakul m-a dat peste cap putin si mi-a fost greu sa ma concentrez. Ma simt relaxata, am jucat tot mai bine de-a lungul turneului. Eram pregatita sa stau patru ore pe teren, pentru ca mereu am avut meciuri foarte lungi contra Carlei"
, a declarat Simona Halep la finalul meciului, citata de gsp.ro.

In urmatoarea faza Simona Halep o va intalni pe Serena Williams, care a invins-o pe Yaroslava Shvedova, scor 6-2, 6-3.

In istoricul confruntarilor directe, Serena Williams o conduce detasat pe Simona Halep, scor 7-1, digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.