Sport 27 August 2016 13:00
Perechea Monica Niculescu/Sania Mirza (Romania/India), cap de serie numarul 2, s-a calificat, vineri, in finala probei de dublu din cadrul turneului de la New Haven (SUA), dotat cu premii in valoare totala de 761.000 de dolari.

Niculescu si Mirza au invins in sferturile de finala, cu scorul de 2-6, 6-3, 10-8, perechea slovena Andreja Klepac/Katarina Srebotnik, cap de serie numarul 3.

In ultimul act, invingatoarele vor evolua impotriva cuplului Katerina Bondarenko/Chia-Jung Chuang (Ucraina/Taiwan)

Pentru calificarea in semifinale, Niculescu si Mirza vor primi 21.7000 de dolari si 305 de puncte in clasamentul de dublu.

Meci intre romance la US Open: Ana Bogdan-Sorana Cirstea. Invingatoarea ar putea evolua cu Monica Niculescu

Ana Bogdan, locul 117 WTA, a acces, vineri, in premiera pe tabloul principal al unui Grand Slam, la US Open si va juca in primul tur cu Sorana Cirstea, locul 88 WTA.

Bogdan, favorita 11, a invins-o in turul trei al calificarilor pe sportiva canadiana Francoise Abanda, locul 229 WTA, scor 6-2, 3-6, 6-2.

Cele doua romance nu s-au mai intalnit pana in prezent, transmite News.ro.

In turul al doilea, invingatoarea ar putea juca impotriva Monicai Niculescu, locul 57 WTA, daca sportiva din Slatina o va invinge, in prima mansa, pe pe favorita 18, sportiva ceha Barbora Strycova, locul 19 mondial.

Romania este rerezentata de sase jucatoare pe tabloul principal feminin de simplu al US Open, ultimul Grand Slam al anului. Pe langa cele trei sportive amintite, mai sunt in concurs Simona Halep, locul 5 WTA, Irina-Camelia Begu, locul 22 WTA si Paricia Maria Tig, locul 129 WTA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.