Sport 24 August 2016 21:34
Adrian Daniel Matei, un tanar de 18 ani din Bucuresti, legitimat la echipa de hochei pe iarba CS Antilopa, si-a pierdut viata azi la spitalul Sf. Pantelimon din Bucuresti, acolo unde se afla in coma dupa ce sambata a fost victima unui atac violent.

Suporter dinamovist, Adrian a fost lovit in cap cu o sticla de un presupus suporter al Stelei in noaptea de dupa meciul dintre Steaua si Dinamo. Potrivit apropiatilor victimei, Adrian a intervenit pentru a aplana un conflict intre mai multi suporteri stelisti si un alt fan dinamovist insa s-a ales cu o sticla in zona capului. A fost transportat la spital, a intrat in coma si miercuri a incetat din viata.

"Se intorcea de la meci cu un prieten si s-a bagat sa ajute un alt fan al lui Dinamo care era batut de stelisti. Atunci a primit o sticla in cap, l-au dus la spital in coma si a murit azi”, a spus pentru ProSport un apropiat al victimei care sustine ca incidentul a avut loc in zona Titan, la ”Potcoava”.

Vezi pe Prosport, declaratiile oficialilor dinamovisti si marturiile familiei tanarului decedat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.