Sport 22 August 2016 19:15
Un suporter al echipei Millwall a fost retinut de politie de langa fiul sau minor, in momentul in care a iesit de pe Stadionul The Den cu o minge de joc, dupa partida cu Sheffield United, din etapa a patra a League One, al treilea esalon al fotbalului englez.

In timpul meiciului care a avut loc sambata, un balon a ajuns in tribune. Unul dintre spectatori a ascuns mingea, asteptand linistiti sa se termine partida.

Dupa meci, el a luat balonul ca amintire, dar a fost oprit de politie la iesirea de pe stadion si arestat pentru furt. Baiatul sau a fost luat in custodia autoritatilor.

"Millwall FC sustine actiunea politiei. Acest tip de comportament este inacceptabil si, ceea ce inrautateste lucrurile, este ca barbatul era insotit de fiul sau", a scris pe Twitter un reprezentant al politiei locale, relateaza News.ro.

Mai multi utilizatori ai retelei de socializare au acuzat politia de exces de zel si au ironizat actiunea fortelor de ordine. Insa politistii au ramas neinduplecati: "Este un furt!"

Barbatul va fi eliberat luni, pe cautiune.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.