Sport 21 August 2016 14:45
Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 3, a declarat, dupa eliminarea din semifinalele turneului de la Cincinnati, ca nu vrea sa dramatizeze, precizand ca a facut un meci bun, dar ca Angelique Kerber a meritat victoria, informeaza site-ul oficial al WTA.

"Imi simt jocul. Simt ca am ajuns la un nivel bun. Nu vreau sa fac o drama din acest meci, deoarece nu este cazul. Totul este in regula, voi lua aceasta infrangere ca pe un lucru pozitiv. Sunt suparata ca am pierdut, dar sunt fericita de modul in care am jucat. La inceputul meciului nu am simtit prea bine mingea, dar pe parcurs am reglat acest lucru. Kerber a jucat bine, a meritat sa castige. Nu a fost ziua mea, ea a fost mai buna astazi. Am facut o treaba buna aici, pot spune ca este un turneu pozitiv", a spus Halep.

Simona Halep considera ca ar fi putut intoarce soarta meciului, dar s-a trezit prea tarziu: "I-am simtit pe fani alaturi de mine. Atmosfera a fost uimitoare. As fi putut intoarce soarta meciului, dar m-am trezit prea tarziu. Lucrul pozitiv este ca am luptat pana la final pentru fiecare minge. Chiar daca am pierdut, simt ca am jucat la un nivel inalt. Trebuie sa o felicit pe Kerber, pentru ca a stat bine in meci".

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 3, a fost invinsa, sambata, cu scorul de 6-3, 6-4, de germana Angelique Kerber, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, ratand calificarea in finala turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati.

Jucatoarea germana va deveni noul numar 1 mondial daca va castiga acest turneu. In ultimul act, Kerber va evolua cu sportiva ceha Karolina Pliskova, locul 17 WTA si cap de serie numarul 15, care a invins-o, sambata, cu scorul de 6-1, 6-3, pe spaniola Garbine Muguruza, locul 3 WTA si cap de serie numarul 4.

Calificarea in semifinale este recompensata cu 123.665 de dolari si cu 350 de puncte WTA, scrie News.ro.

La editia precedenta a turneului de la Cincinnati, Halep a jucat finala, pierduta in fata Serenei Williams, care nu a participat la competitia din acest an.

Simona Halep va fi intrecuta de Agneszka Radwanska in clasamentul ce va fi dat publicitatii luni.

Dupa aceasta competitie, Simona Halep va evolua la US Open, turneu care va incepe la 29 august.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.