Sport 17 August 2016 16:15
In urma mesajului publicat de gimnasta Catalina Ponor, premierul Dacian Ciolos a facut un apel la solidaritate cu sportivii romani, noteaza antena3.ro.
"Catalina Ponor stie sa daruiasca atunci cand castiga, asa cum daruieste si cand trece prin momente mai grele. Sa fim alaturi de ea, de Marian Dragulescu, de toti sportivii romani care dau totul la Jocurile Olimpice, sa le spunem ca-i iubim pentru ceea ce sunt si ceea ce fac. Haideti sa nu fim doar consumatori de victorii. In astfel de momente, sa fim suporteri adevarati pentru toti aceia pentru care sportul este un mod de viata, este formator de caractere - uneori in conditii foarte grele, este fair-play si autodepasire. Este momentul sa recunoastem ca, dupa fiecare competitie, invatamintele trebuie sa le tragem si noi, ca oameni chemati sa-i sustina, sa-i sprijine. Suntem alaturi de voi Catalina, Marian, va iubim si va apreciem enorm, pentru ca stim cat munciti si cat daruiti pentru a ne reprezenta acolo si pentru a ne oferi momente de emotie si de bucurie", a scrie premierul pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.