Sport 16 August 2016 18:45
Fotbalistul echipei Ludogoret Razgrad, Claudiu Keseru, fost component al FC Steaua, si-a incurajat fosta formatie printr-un mesaj postat pe Facebook, in care i-a indemnat pe stelisti sa ii faca pe suporteri sa viseze si sa creada ca nimic nu este imposibil la meciul cu Manchester City, din play-off-ul Ligii Campionilor.

"Astazi sunt cu gandul alaturi de FC Steaua Bucuresti si de toti baietii de acolo. Sa-i faceti pe suporteri sa viseze, sa creada ca nimic nu e imposibil, sa vibrati impreuna cu ei incat sa tremure stadionul, asa cum s-a intamplat de atatea ori si sunt sigur ca se va mai intampla si in viitor. Iar tu, Nicolae Stanciu, sa joci asa cum stii, fara presiune, fara greutatea echipei pe umeri, chiar daca toti asteapta sa faci lucruri mari pe teren. Bafta, Nicu! Hai, Steaua!", a scris Keseru.

FC Steaua intalneste, de la ora 21.45, pe Arena Nationala, echipa Manchester City, in prima mansa a play-off-ului Ligii Campionilor, potrivit News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.