Sport 16 August 2016 11:15
Dupa ce a luat locul 4 la sarituri, desi a terminat la egalitate cu concurentul din Japonia, Marian Dragulescu a facut un anunt suprinzator.

Gimnastul a anuntat ca nu se va retrage dupa esescul de la Jocurile Olimpice. Mai mult a subliniat ca vrea sa mearga la Europene si apoi sa incerce calificarea la Tokyo, peste patru ani, scrie antena3.ro.

"Am avut a treia nota cu japonezul, dar am avut o saritura mai dificila si m-a depunctat pe executie. Ma bucur ca am facut ce mi-am propus, asta e concursul. La Londra in finala 3 sau 4 au picat pe jos, aici si-au facut treaba toti. In afara de ucrainean, care a incercat o noua sariura, si-au facut toti treaba. Verniaev a sarit mai bine ca mine saritura Dragulescu. Puteam sa fac si eu un pas mai mic, asta e, puteam sa fac multe lucruri. Eu sunt mandru de ce am realizat aici, m-am bucurat de experienta, faptul ca m-am calificat a fost extraordinar de greu, am fost foarte aproape de medalie. Nu sunt suparat, ma gandeam ca marea mea motivatie a fost medalie de aur, motivatia a ramas in picioare, daca sunt sanatos o sa particip si la Tokyo", a declarat Marian Dragulescu, potrivit sport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.