Sport 12 August 2016 14:45
Potrivit presei canadiene, Lucian Bute a picat si cel de-al doilea test anti-doping.

Comisia pentru Box si Wrestling din Washington sustine ca romanul ar fi folosit ostarina, o substanta interzisa din 2008 de Agentia Antidoping, scrie antena3.ro.

Depistat pozitiv pentru ostarina, dupa meciul disputat la Washington, contra suedezului Badou Jack, sportivul roman Lucian Bute a declarat la sfarsitul lunii mai in urma primului test ca nu a folosit niciodata substante interzise.

„Nu inteleg ce s-a intamplat si ce ar fi putut duce la un test pozitiv. Am trecut intotdeauna orice test anti-doping, inca de cand am iesit campion. Nu cu mult timp in urma, inaintea meciului din noiembrie 2015 cu James DeGale am fost testat de 8 ori, de la inceputul perioadei de pregatire pana la meci. Nu am luat niciodata nimic si nu am folosit niciodata substante interzise. Am incredere deplina in echipa mea. Am cerut deja proba B si sunt sigur ca aceasta va iesi negativa”, declara sportivul la momentul respectiv.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.