Sport 12 August 2016 12:00
O jucatoare care a participat pe tabloul principal de juniori de la Wimbledon din acest an ar fi fost otravita intentionat, sustin comisarii Scotland Yard, care au demarat o ancheta in acest caz, infromeaza gsp.ro.

Gabriella Taylor, ultima reprezentanta a Marii Britanii din concurs, a trebuit sa renunte la meciul din sferturile de finala din pricina unui virus, potrivit The Guardian.

Taylor era condusa de americanca Kayla Day, iar din cauza durerilor a fost nevoita sa abandoneze meciul, noteaza stirpesurse.ro.

Jucatoarea in varsta de 18 ani a petrecut mai multe zile intr-un spital de terapie intensiva din Southampton, fiind diagnosticata cu leptospiroza, o boala infectioasa provocata de o bacterie luata de la animale, relateaza antena3.ro.

O ancheta a fost demarata in acest caz, avand in vedere ca autoritatile sunt de parere ca sportiva ar fi fost otravita. Principalii suspecti sunt antrenorul adversarei sau mafia pariurilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.