Sport 10 August 2016 12:15
Galacticii lui Zinedine Zidane au reusit sa intoarca meciul si sa se impuna cu un gol decisiv marcat in minutul 119.

Pe o ploaie marunta dar apasata, la Trondheim, Real Madrid a avut parte de un meci complicat cu detinatoarea Europa League, FC Sevilla. Desi au inceput bine, deschizand scorul in minutul 21. Pana la pauza Sevilla a egalat pe tabela, Franco Vasquez reusind in minutul 41 sa inscrie.

Sergio Ramos, demon si inger

Omul finalelor pentru Real Madrid, Sergio Ramos, a avut in minutul 71 o interventie imprudenta asupra lui Vitolo, iar Konoplaynka a transformat lovitura de pedeapsa. Fundasul celor de la Real Madrid a reusit insa sa egaleze in ultimul minut al prelungirilor (min. 93) si a trimis jocul in extra-time.

Carvajal aduce Super Cupa

Un alt fundas a suplinit absenta lui Ronaldo si Bale in finalul partidei. In minutul 119, Carvajal, fundasul dreapta al madrilenilor, a luat o actiune pe cont propriu si a inscris dupa ce a driblat 4 fotbalisti ai Sevillei, aducand a treia Super Cupa pentru Real Madrid.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.