Sport 7 August 2016 22:32
Catalina Ponor a obtinut cea mai mare nota a sa la barna – 14,900, in calificari la JO de la Rio.

Gimnasta Catalina Ponor a incheiat calificarile la Jocurile Olimpice de la Rio, unde a performat doar la doua aparate (sol si barna), iar cea mai mare nota a obtinut-o la barna – 14,900.

Notele obtinute de Catalina Ponor, duminica, in subdiviziunea a 2-a a calificarilor sunt urmatoarele: sol – 14,200 si la barna – 14,900. Calificarile includ cinci subdivizuni, ultima fiind programata de la ora 03.57 (ora Romaniei), astfel ca abia atunci se vor cunoaste echipele calificate in finala, dar si sportivele care obtin calificarea in finala la individual-compus si in finalele pe aparate. Finala feminina la individual-compus va avea loc in 11 august, iar finalele pe aparate, intre 14-16 august.

Sambata noapte, la masculin, Marian Dragulescu a obtinut calificarea in finala la sarituri, iar Andrei Muntean in finala la paralele. Gimnastica romaneasca este reprezentata la Rio doar de Marian Dragulescu si Andrei Muntean, respectiv Catalina Ponor, dupa ce echipele tricolore au ratat calificarea la JO, transmite News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.