Sport 4 August 2016 16:00
Suporterii de la Peluza Nord a Stelei au postat un mesaj dupa ultimele evenimente din fotbalul romanesc.

Acest mesaj vine ca un strigat la desteptarea pentru ultrasii vicecampioanei Romaniei, care au abandonat echipa dupa scandalul cu sigla, potrivit GSP.

"Moment de hater:

Ne uitam in jur, Farul echipa a suporterilor, Timisoara deja departe, Petrolul s-a unit si si-a facut echipa in liga 4 (suporterii), Argesul, Otelul, etc.... Au trecut prin probleme, s-au unit si au facut ceva pentru pentru pasiunea lor.

Marea galerie a Stelei, cei mai multi suporteri, cei mai tari, cei mai ultrasi, cei mai huligani, cei mai si cei mai unde se afla la ora actuala, la un an si 9 luni de la scandalul cu sigla?

Cand o sa terminam cu ura, cu ala e de la nord, ala e de la sud, noi suntem cei mai, ala e manjit, cine e Jean, de ce sa fac eu ca aia?

Cand o sa incercam sa ne unim, cand o sa luptam pentru echipa noastra, pentru culori, pentru pasiunea care ne-a unit? De ce asteptam? Ce asteptam? Sa moara ala, sa ne faca echipa ala, sa plece aia, sa falimenteze ailalti, sa se schimbe ce?

Chiar nu putem sa ne trezim?", se arata pe pagina suporterilor de la Peluza Nord.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.