Sport 4 August 2016 10:15
Echipa din Ghencea are insa suficiente sanse pentru a face saltul in grupe.

FC Steaua va intalni una dintre echipele FC Porto, Manchester City, Villarreal, Ajax Amsterdam si Borussia Monchengladbach, in play-off-ul Ligii Campionilor.

Pe traseul echipelor care nu sunt campioane, urnele vor fi urmatoarele.

Urna capilor de serie: FC Porto (locul 3 in Portugalia), Manchester City (locul 4 in Anglia), Villarreal (locul 4 in Spania), Ajax Amsterdam (locul 2 in Olanda) si Borussia Monchengladbach (locul 4 in Germania);

A doua urna: AS Roma (locul 3 in Italia), AS Monaco (locul 3 in Franta), Steaua Bucuresti (locul 2 in Romania), FC Rostov (locul 2 in Rusia) si Young Boys Berna (locul 2 in Elvetia).

Tragerea la sorti a meciurilor din play-off-ul preliminariilor Ligii Campionilor va avea loc vineri, de la ora 13.00, relateaza News.ro.

FC Steaua a invins, miercuri seara, pe Arena Nationala, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa ceha Sparta Praga, in mansa secunda a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, si s-a calificat in play-off-ul competitiei. A marcat Stanciu, in minutele 31 si 62. In tur, scorul a fost 1-1, pentru Steaua inscriind tot Stanciu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.