Sport 3 August 2016 16:15
Steaua este favorita la calificarea in play-off-ul UEFA Champions League, in meciul care se va disputa miercuri, 3 august, de la ora 20.45, pe Arena Nationala.

Dupa 1-1 in turul de la Praga, cu Sparta, Laurentiu Reghecampf a anuntat ca acesta este cel mai important meci al sezonului, unul care poate aduce o schimbare de strategie a transferurilor.

"Cred eu ca este cel mai important meci al echipei noastre. Daca vom reusi sa ne calificam, foarte multe lucruri se vor schimba in bine. Ma refer la jucatori, la tot ce inseamna Steaua Bucuresti. Ma bucura interesul suporterilor, afluenta, pentru ca avem meci dificil. Nu avem probleme de lot, sper sa ne calificam.

Nu avem voie sa plecam de la 0-0. E un rezultat care ne califica, dar meciul dureaza poate si mai mult de 90 de minute. Eu sper sa marchez.

Intram pe teren sa castigam, stim ce avem de facut si vom face tot ce putem pentru a marca cu un gol mai mult decat adversarul. Sunt multi jucatori la inceput de drum, e foarte important pentru ei.

Am pregatit si varianta loviturilor de la 11 metri, dar sper sa nu se ajunga acolo. Suntem pregatiti pentru orice. Vom vedea maine, cand veti afla si echipa. Veti avea anumite surprize, dar va las sa va ganditi. Dar nu cred ca veti ghici echipa de maine", a spus Laurentiu Reghecampf, intr-o conferinta de presa transmisa in direct de Digi Sport 3.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.