Sport 3 August 2016 10:30
Ana Bogdan a invins-o pe Jelena Jankovici, principala favorita, si a acces in sferturi la Florianopolis

Jucatoarea de tenis Ana Bogdan, locul 127 WTA, a invins-o, marti, pe sportiva sarba Jelena Jankovici, principala favorita a competitiei si locul 29 WTA, si a acces in sferturi la Florianopolis (Brazilia), turneu dotat cu premii in valoare totala de 250.000 de dolari.

Bogdan s-a impus cu scorul de 6-2, 7-5, iar in turul urmator o va intalni pe sportiva ucraineana Liudmila Kichenok, locul 363 mondial.

Pentru calificarea in sferturi la Florianopolis, Bogdan va primi 60 de puncte WTA si un cec in valoare de 6.175 de dolari, informeaza News.ro.

In 2013, turneul de la Florianopolis a fost castigat de Monica Niculescu.

"Cu siguranta este una dintre cele mai mari victorii de pana acum. Nu pot s-o compar cu alt meci jucat", a declarat Bogdan.

In setul doi, Jankovici a condus cu scorul 5-4 si 40-0, dar Ana Bogdan a reusit sa revina si sa se impuna.

"Eu doar am continuat sa joc si sa nu ma gandesc la scor sau la altceva. Uneori devii foarte nervos si nu poti sa-ti controlezi emotiile. Stiam cine este si ce mare campioana este, dar am incercat sa nu ma gandesc la acest lucru. Am continuat sa joc si sa cred in mine", a afirmat Bogdan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.