Sport 3 August 2016 09:45
Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a respins marti apelurile inainte de 17 membri ai echipei ruse de canotaj impotriva excluderii lor de la Jocurile Olimpice 2016, de catre Federatia internationala (FISA), a anuntat un oficial TAS, citat de AFP si Agerpres.

Este vorba de primul raspuns al instantei sportive cu sediul la Lausanne (Elvetia), care isi desfasoara in aceasta perioada activitatea la Rio, la apelurile depuse de 30 de sportivi rusi exclusi de la JO 2016 de catre federatiile internationale respective.

Marti dimineata, reprezentantii a doi dintre cei 30 de sportivi, inotatorii Vladimir Morozov si Nikita Lobintev, au declarat pentru presa rusa ca cei doi au fost autorizati sa participe la Jocurile de la Rio, in urma apelurilor inaintate la TAS.

Insa Tribunalul de Arbitraj Sportiv nu a confirmat, cel putin pana acum, aceasta informatie si nici Federatia internationala de natatie, transmite HotNews.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.