Sport 29 Iulie 2016 18:30
Torta olimpica a fost stinsa dupa intrarea in Rio de Janeiro de un grup de protestatari format din profesori furiosi ca nu si-au primit salariile in ultimele doua luni, ceea ce a provocat intreruperea stafetei pentru scurt timp, informeaza The Guardian.

Persoana care purta torta in momentul in care aceasta a fost stinsa a fost nevoita sa se urce in autobuzul care insotea stafeta pentru a fi in siguranta.

Incidentul a provocat intreruperea temporara a stafetei si i-a determinat pe unii brazilieni sa renunte la purtarea tortei. Protestatarii au atacat cu pietre mai multe masini, iar politistii au intervenit cu gaze lacrimogene si spray paralizant, transmite HotNews.

Un purtator de cuvant al organizatorilor JO, Philip Wilkinson, a explicat ca exista opt rezerve pentru situatiile in care torta se stinge in timpul stafetei. "Se intampla adesea ca torta sa fie stinsa si este reaprinsa. Flacara din Grecia nu se pierde", a spus Philip Wilkinson.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.