Sport 25 Iulie 2016 11:00
Echipa de sportivi care reprezinta Australia la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro care se desfasoara luna viitoare nu se va muta in Satul Olimpic din capitala braziliana din cauza mai multor probleme, printre care "toalete infundate, tevi care picura si instalatie electrica expusa", a declarat duminica sefa delegatiei, Kitty Chiller, citat de Reuters.

Chiller a spus ca si-a prezentat zilnic ingrijorarile organizatorilor si Comitetului Olimpic International, facand presiuni pentru gasirea unei solutii. Ea a precizat ca va reanaliza situatia duminica dupa-amiaza.

Sefa delegatiei australiene a adaugat ca au fost angajat personal de intretinere in plus si peste 1.000 de persoane pentru curatenie pentru a rezolva problemele si pentru a curata Satul Olimpic. Cu toate acestea, problemele, in special cele ce tin de canalizare si instalatii sanitare, nu au fost rezolvate.

Echipa Australiei trebuia sa se mute in Satul Olimpic pe 21 iulie insa in conditiile date sportivii s-au cazat in hoteluri din zona, relateaza Hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.